Veelgestelde Vragen

 1. Wat is Infoisinfo Nederland?

  www.infoisinfo.nl is een gratis directory van bedrijven en professionals bedoeld om deze bedrijven en professionals in contact te brengen met gebruikers die behoefte hebben aan een product of dienst.
 2. Wat bevat het Stijlboek?

  Een opmerking die ik geplaatst heb bij een ​​bedrijf werd verwijderd voor het niet respecteren van het Stijlboek. U kunt het Stijlboek raadplegen door hier te klikken.
 3. Hoe kan ik contact opnemen met een bedrijf?

  Om informatie te vragen en / of contact op te nemen met een bedrijf, moet u de contactgegevens gepubliceerd op het bedrijfsprofiel gebruiken.
 4. Hoe kan ik de informatie van een bedrijf veranderen?

  In uw bedrijfsprofiel kunt u klikken op de link "Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?"; op dat moment, en bij gebruikersregistratie, zult u in staat zijn om uw bedrijfsinformatie te wijzigen.
 5. Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

  Om uw bedrijf op te nemen in www.infoisinfo.nl hoeft u zich alleen bij Infoisinfo Nederland te registreren via de link https://www.infoisinfo.nl/mijnaccount/registreer op de homepage. Zodra de registratie gegevens zijn verzonden, ontvangt u een e-mail met een link om uw registratie te bevestigen. U kunt ook uw bedrijf registreren door rechtstreeks op de knop "Registreer uw bedrijf nu gratis in Infoisinfo" te klikken op de homepage. Een formulier zal verschijnen waar u al uw bedrijfsinformatie in kunt vermelden. Na het invullen van deze formulieren, zal ons team van redacteuren de aanvraag beoordelen, categoriseren en uw bedrijf publiceren in www.infoisinfo.nl.
 6. Ik heb mijn bedrijf geregistreerd, maar ik zie het niet gepubliceerd.

  Alle inschrijvingen en wijzigingen toegevoegd aan www.infoisinfo.nl worden beoordeeld door onze redacteuren. Dit kan tussen 24 tot 72 uur duren; dit is de reden waarom u nog niet in staat bent om uw registratie op www.infoisinfo.nl te zien.
 7. Het lukt mij niet om mijn bedrijf te registreren.

  In dat geval kunt u naar de Infoisinfo Nederland contactpagina gaan, en wij zullen u een antwoord geven binnen 24/48 uur.
 8. Ik krijg geen toegang tot mijn account.

  Als u problemen ondervindt met inloggen met uw gebruikersnaam, bent u misschien uw wachtwoord vergeten. Wij raden u aan op deze link https://www.infoisinfo.nl/mijnaccount/vergeten te klikken en het e-mailadres dat u gebruikt hebt om uw gebruikers- account aan te maken in te voeren. Wij sturen vervolgens een nieuw wachtwoord naar uw e-mail. Zodra u het nieuwe wachtwoord hebt, gelieve u de cookies van uw browser te verwijderen, zodat dit nieuwe wachtwoord correct kan werken. Vervolgens kunt u uw wachtwoord veranderen via de "Mijn Account" knop op de rechterbovenhoek van het scherm.
 9. Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten.

  In dat geval kunt u naar contactpagina Infoisinfo Nederland gaan en zullen wij u een antwoord geven binnen 24/48 uur.
 10. Ik wil mezelf uitschrijven.

  In dat geval kunt u naar contactpagina Infoisinfo Nederland, gaan en zullen wij u een antwoord geven binnen 24/48 uur.
 11. Ik ben al uitgeschreven. Waarom wordt mijn informatie nog steeds weergegeven in Google?

  Google bewaart een kopie van websites voor een bepaalde tijd (2 maanden ongeveer); Daarom zal deze zichtbaar blijven op Google totdat de kopie verdwijnt, ook al wordt uw informatie niet meer weergegeven op Infoisinfo.